Schipholtaxi-bus.nl

van en naar schiphol | BEL 020-7775547

 

Over ons

U heeft altijd uw eigen taxi; u zult nooit samen met passagiers reizen die u niet kent, ookal is uw groep klein.

We rijden uitsluitend met Mercedes taxi's. Zo bieden wij u een service van hoge kwaliteit en toch tegen zeer voordelige tarieven, ook voor één passagier of kleinere reisgroepen. Wij verzorgen puur privévervoer.

We zijn gespecialiseerd in vervoer op maat- door het hele land en het directe buitenland - van en naar Schiphol - zowel voor de zakelijke- als de vakantiereiziger.

We bieden luxe vervoer voor een economic prijs.

Als u daar prijs op stelt kunnen wij u wekken voor uw rit of bellen wij ruim op tijd dat wij onderweg zijn. Tevens kunnen wij u vanaf Schiphol persoonlijk komen ophalen op een afgesproken locatie.

Op deze site kunt u uw ritprijs al berekenen en daarna meteen boeken. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt (inclusief 9% BTW). We berekenen géén nachttarief. We rijden met één tarief: helder, simpel en betrouwbaar. U krijgt snel een bevestiging als u boekt: wel zo zeker!

 

(boek online vóór 21.00 uur)

 

Alle voordelen op een rijtje

ÉÉN VAST TARIEF VOOR DAG EN NACHT

GRATIS WEKSERVICE

ERVAREN, VRIENDELIJKE CHAUFFEURS

RETOURRIT MAG U IN 2X BETALEN

BIJ VERTRAGING WORDT GEBELD

GRATIS RIT WIJZIGEN, OF ANNULEREN

ALTIJD STIPT OP TIJD

GRATIS OPTIE VOOR STATIONCAR

U KUNT BETALEN MET CREDITCARD

GEGARANDEERD PRIVÉVERVOER

 

Hoe neemt u contact met ons op?

U kunt op verschillende manieren een rit bij ons aanmelden.

Het verdient aanbeveling in geval van een vliegreis onze schipholtaxi van tevoren te reserveren. Dat kan door online te boeken (zie formulier), te bellen naar 020-7775547 of een WhatsApp naar 0031615040455 of een mail te sturen naar info@schipholtaxi-bus.nl.

Online boekingen moeten vóór 21.00 uur op de dag vóór uw vertek bij ons binnen zijn, wij bevestigen uw boeking dan binnen 2 uur. Voor spoedritten kunt u ons beter bellen. We zijn dag en nacht bereikbaar om een rit te bespreken.

Als u dat wenst kunnen wij u in geval van een vroege vlucht 's ochtends wekken. Onze wekservice is gratis.

Op Schiphol regelen wij voor u een bagagekar, zodat u meteen naar uw incheckbalie kunt gaan.

Als u op prijs stelt om bij terugkeer op Schiphol door de schipholtaxi opgehaald te worden, kunt u dat bij uw reservering aangeven d.m.v. retour (bij een retourboeking krijgt u bovendien 5% korting). U geeft dan aankomstdatum, tijd, mobiel en vlucht nummer door.

Boek online, bel of text ons.

Lees vooraf onze algemene voorwaarden.

Waarom voor ons kiezen?

Vast tarief, vooraf te berekenen met onze online taxiritprijs-berekenaar. Nadat u uw prijs heeft berekend, kunt u verder gaan met online boeken of u kunt ons bellen voor een afspraak. De prijs die u zelf berekend heeft, is gegarandeerd de prijs voor de rit. Geen onaangename verrassingen meer!

Gratis uw rit wijzigen of annuleren is mogelijk. We doen daar niet moeilijk over. Het kan zijn dat uw vliegtuig vertraagd is of dat uw vlucht niet doorgaat. Eén berichtje en we schrappen uw gereserveerde rit - zonder kosten. Mocht de taxi zelf vertraagd zijn, dan bellen we u tijdig.

Altijd privévervoer. U zult nooit uw taxi hoeven delen met andere passagiers. Ook als u een rit boekt voor één persoon, zal de taxi alleen voor u rijden. Ook hier geen vervelende verrassingen.Tevens: gratis stationcar...

 


Wat we bieden

  • Vaste prijzen 
  • Vervoer naar en van Schiphol vanuit het hele land
  • Met wekservice
  • Altijd uw eigen taxi (geen onverwachte medepassagiers) 
  • Bij vertraging wordt gebeld
  • Gratis rit wijzigen of annuleren


Bel, app of e-mail

 

  020-7775547


  0031615040455


info@schipholtaxi-bus.nl


Boek online vóór 21.00 uur voor de volgende dag